Skip to content

Confidentialitate

Protectia si securitatea datelor cu caracter personal în magazinul OnaxaElectronics.ro

Politica de confidentialitate
Informatiile culese de la dumneavoastra, sunt folosite exclusiv pentru prelucrarea comenzilor si pentru a va facilita cumpararea agreabila în magazinul nostru onaxaelectronics.ro. Toate informatiile personale pe care ni le puneti la dispozitie sunt confidentiale. Politica noastra de protejare a datelor si informatiilor cu caracter privat este în concordanta cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice.
Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate. Va recomandam sa cititi cu atentie acesti termeni de confidentialitate.

Ce informatii colectam si cum le folosim?

Pentru a putea comanda si pentru a putea prelucra comanda dumneavoastra, avem nevoie de prenumele, numele, adresa dumneavoastra de e-mail, CNP-ul,seria BI, adresa de facturare si daca difera, adresa de livrare (strada, cod postal, localitate) si numarul de telefon. De adresa de e-mail si de numarul de telefon avem nevoie pentru a va putea contacta mai rapid, daca exista întrebari în legatura cu comanda dumneavoastra.

A. Protejarea informatiilor dumneavoastra

Onaxa Electronics îsi ia angajamentul de a proteja informatiile comunicate de catre dumneavoastra. Onaxa Electronics protejeaza informatiile prin proceduri fizice si manageriale menite sa previna accesul neautorizat si divulgarea datelor, sa mentina exactitatea datelor si sa asigure utilizarea corespunzatoare a informatiilor.

B. Schimbarile termenelor de confidentialitate

Daca apar schimbari ale termenelor de confidentialitate, le vom publica si vom actualiza data ultimei modificari. Astfel veti putea sti în orice moment ce fel de date culegem online, cum le utilizam si care sunt optiunile dumneavoastra. În cazul unor modificari substantiale a termenelor, Onaxxa Electronics va anunta clientii afectati.

Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, vom anunta utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

C. Contactati-ne

Parerea dumneavoastra este importanta pentru noi. Daca aveti observatii sau întrebari legate de politica noastra de confidentialitate, contactati Onaxa Electronics.

Modificat septembrie 2011.